Акція 5 DOGE за реєстрацію на криптобіржі LiveCoin тема тут на Форумі: LiveCoin - біржа криптовалют.
Порядок дій:
1. Зареєструватися на криптобіржі за посиланям LiveCoin або через перехід з теми форума LiveCoin - біржа криптовалют.;
2. Після реєстрації зазначити тут в темі ваш реферальний код (він знаходиться у вашому кабінеті в розділі Реферальна програма в самому низу), під час реєстрації вказати мій реферальний код: Livecoin-nHwQ2bJq;
3. Вказати тут в темі свій гаманець DOGE ( створити його можна в розділі Баланс, всписку найти валюту DOGE та навпроти неї нажати кнопку ПОПОВНЕННЯ нажати її та сгенерувати адрес, скопіювати) мій ДОДЖ гаманець має такий адрес DT3F7HYjhFv19jmM7gf8YHEXvbki75Kd2e.
Мною вам буде вислано 7 DOGE, 2 DOGE візьметься сервісом як комісія 5 DOGE поступе вам на гаманець.
Умови конкурсу: ви повині мати на цьому форумі мінімум 10 дописів, та бути моїм рефералом, під час реєстрації вказати мій реферальний код Livecoin-nHwQ2bJq Кошти будуть нараховані 10-м першим рефералам які вкажуть свій код в даній темі (Акція покищо для перших 10 далі можливо буде продовжена, слідкуйте за оновленнями).
Прийняти участь у акції Реєстрація на криптобіржі LiveCoin