хочу раз і назавжди зрозуміти - з ким i за що воює Україна і Крим?
в темі вітається будь-які висловлювання, думки та побажання.
само собою без образ.
я теж давно вже дивлюсь А. Луганського. Я досі не розумію чому таких як Луганський, Полтава та ін. українських блогерів не показують систематично на центральних українських телеканалах?! Це ж прекрасний спосіб показати багатомільйонній аудиторії (байдужій, інертній масі) "що таке рюскє"...
bvn (07-09-2018)
тому що вашій владі не цікаво, щоб народ знав багато. їй цікаві смута, розвал, корупція, нестабільність.у цьому всьому хаосі простіше розривати країну на частини, гроблячи економіку і людей.
та вже й самим людям не цікаво грати в політику.
втомилися напевно.)
це можна зрозуміти за кількістю передплатників цього горе-блогера.
їх просто немає, крапля в океані.
$$$ FREEBITCOIN - виграй до 0.01BTC $$$Краудфандинг-АСИНХРОННЫЕ эл.двиг. с обмоткой "СЛАВЯНКА" - Дуюнов Д.А.!!! $$$
Не думаю, що чатрулетка гарний формат для телебачення, особливо, коли там йоптічі... це ж суцільне пііііііііііііііі.... Думаю, що й така є ще причина - незацікавленість власників каналів, які є олігархами. Один мені лише відомий канал, де з'явилась цікава рубрика "Блог-пост". От там періодично з'являються відомі українські блогери: і той же Полтава, і Гудименко, і Татуся Бо та інші. Вгадайте, що то за канал?
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
шось я їх там не бачив я за Чайком дивлюсь.
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)