Хлопці пропоную вступити в складчину і купити корпоративну версію радника nvestfund-ea. У мене є навчальна, але це ні про що, там пар мало, сам корпоративну не потягну, а якщо на трьох складеться то можна кожному по 1 сервера. investfund-ea.com
Хлопці пропоную вступити в складчину і купити корпоративну версію радника nvestfund-ea. У мене є навчальна, але це ні про що, там пар мало, сам корпоративну не потягну, а якщо на трьох складеться то можна кожному по 1 сервера. investfund-ea.com
bvn (11-09-2018)
Радник як я зрозумів оснований на різницевих імпульсах. такий собі хитрий арбітраж. до цього я довго торгував арбітражем, але він на даний момент себе вичерпав. Хочу купити повну версію investfund-ea, яка корпоративна. у мене зараз учнівська, це не про що, входів дуже мало. Одному жаба давить купити. а так якщо з ким то то нормально було б.
ціна 7500$. ось посилання investfund-ea
Востаннє редагувалось Kibez; 12-09-2018 в 07:58.
aleks (12-09-2018)
Цiна не маленька, потрiбнi пiдтвердження його ефективностi. Так нiхто таких грошей не дасть.
Так я грошей то не прошу. хто захоче той сам все напише продавцеві і дізнається. а захоче в парі зі мною купити потрібно буде писати продавцеві і рівними платежами платити.
aleks (14-09-2018)
Я б сказав нi про що. I питання (риторичне), чому радник, який розроблявся для iнвест фондiв, намагаються втюхувати вciм пiдряд?
запитайте у них) я питав, мене влаштувала їх відповідь.
такі кошти краще вкласти в щось толкове а не аморфне))
У кожного свій бізнес і напрямки. Хто не заробляв в цій темі той не зрозуміє
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)