Робот RKT8 для збору криптовалют в Соціальних мережах!
Вирішив поділитися даними ботом, творцями якого є адміни you tube каналу Raketa T8.
Суть: Бот пропонує вам завдання (активність в соціальних мережах), за виконання яких платить токенами RKT8, курс яких на даний момент становить 1,63 $ за 1токен.
За виконання одного завданн мені вдалося заробити:
Баланс: 0.03 RKT8
Отже: Для того щоб відкрити бот, перейдіть за посиланням:
https://t.me/RKT8robot?start=614271518
Цитата:
Вас перекине в телеграм, де ви побачите наступну інформацію:
Привіт, землянин! Тепер я працюю на тебе і буду називати тебе «господар». Мене звуть RKT8robot я організую тобі Майнінг криптовалюта в соцмережах без шуму і пилу. Навіть за електроенергію платити не будеш
Я буду нараховувати тобі токени RKT8 за виконання завдань в соцмережах і створювати твою мережу партнерів. Мої творці знає таємницю формування 8 джерел доходу - на них працюють 8 різних роботів. А вони зараз напевно проводять час з сім'єю. Якщо хочеш, навчу тебе так само
Суть моїх завдань полягає в активності в соціальних мережах. Ставиш лайки на пости, коментуєш, переглядаєш відео, береш участь в опитуваннях і так далі. Нескладна работенка, коротше. За виконання завдань у строк, ти будеш отримувати токени RKT8. Також токени нараховуються за виконання завдань твоїми партнерами
Токени RKT8 ти можеш відразу продати на біржі або залишити у себе і отримувати ще більше грошей за рахунок регулярних роздач і розіграшів призів. До речі, ти можеш забрати і справжню тачку. Якщо захочеш, звичайно
⁉️ Всі питання по моїй роботі можеш ставити в нашому командному чаті @ cosmodrom_t8 люди там добрі і чуйні
ℹ️ Коротше, мої творці постійно мене розвивають, так що залишайся, зі мною не буде нудно. І з голоду точно не помреш, про мій господар.
почати заробляти з Робот RKT8 в Соціальних мережах
Робот RKT 8 для збору криптовалютив Соціальних мережах!