Сов створювався дуже довго пройшов всі кола чогось ..., пережив купу змін. Людина, котрий допомагав, пропав на рік, а потім з'явився і, виявляється, писав по тихенько сова. Все починалося з Pendulum, чимось схожий на Ілана, потім з'явився експерт Vice, коридорний сов. Потім усе затихло, програмер пропав і мовчав, злий трохи досі на нього. Я про нього забув потихеньку, почав шукати людей, щоб зламали цього сова, але так толком і не знайшов, а ті, що ламали, він не так торгував, так і не вийшло. І поки программера не було, я торгував совами Ілан та його різновидами. Потім несподівано програмер об'явився, він писав потихеньку радника і об'єднав Pendulum і Vice, та інші навороти додали. Друга версія незабаром з'явиться, вона буде набагато краще і менше вразлива до осіданням, та захисти від них теж будуть, там їх декілька, яких я ще не зустрічав в інших роботах, а я їх дуже багато перелопатив і протестував. Поки є можливість почитати характеристики радника і опис його, і принцип роботи ... HTTPS: //yadi.sk/i/yzGWb1RybWgx9
Тут викладати немає сенсу - багато тексту в ньому. Але хто розуміє в торгівлі радниками, той все зрозуміє. Успіхів!![]()