Як ви важаєте в подальшому долар буде падати чи рости і до якої відмітки?:confused:
Як ви важаєте в подальшому долар буде падати чи рости і до якої відмітки?:confused:
Ви маєте на увазі якусь конкретну пару чи ситуацію загалом?
Якщо останнє, то начебто з'являються прогнози економістів про майбутній злет економіки США, а отже і ріст курсу долара. Але надто оптимістичним, на мій погляд, теж не треба бути відносно нього, адже зараз економіка стає дуже залежною і вразливою від політичних рішень. Часто такі рішення є неочікуваними.
Таким чином, мій загальний висновок - невизначеність у середньостроковій перспективі всієї світової економіки.
Vergius (12-12-2014)
Не виключаю, що будуть досить великі коливання у якомусь діапазоні. Це скоріш широкий флет, але певні його ділянки можна розглядати як ріст, корекцію, а потім падіння. Вся справа в тому, що я зараз не можу прогнозувати, коли які етапи будуть. Іншими словами, я не схильний переоцінювати американську економіку. Чомусь всі забули, що вона все ще не вирішила своїх проблем.
bvn (13-12-2014)
Я чомусь думаю, що шановний Атол мав на увазі гривню... чи буде вона далі падати? Тут до гадалки не ходи - буде. Питання тільки, як швидко.
Мій прогноз, до Нового Року відмітку 20 не проб’єм, а от десь до весни проб’єм. Це звісно, якщо не буде подальшої ескалації конфлікту з росіянами. Прогноз абсолютно "інтуїтивний" без якихось методів чи формул![]()
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
bvn (15-12-2014)
Для трейдерів саме ріст долара відносно гривні найменш відчутний мабуть. Заробіток в доларах йде, хоча обміні курси не ті.
Наприклад в ВМ 17,17 остані цифри.
Вчора не дивився, але сьогодні - 17,98 найкращий курс.
http://wm.exchanger.ru/asp/wmlist.asp
Як на мене - не так вже й погано, порівняно з тим, що у банках.
А якщо б ще можна було перераховувати WMZ у зелені на доларову картку "Привата" - то й по 18.30 можна було б продати. Але в тих обмінниках, де взагалі є варіант обміну на USD(Приват) - цей варіант позначено, як "тимчасово недоступний" чомусь.
Хоча, життя ж не стоїть на місці. Маю надію, що свистопляска з курсами припиниться колись, і будемо, як і раніш, мати лише два курси: комерційний та НБУ (і відрізнятимуться вони на долі відсотку). Тоді й усі обмінні операції полегшаться, головне - не втрачати навички та джерела заробітку, щоб було що обмінювати...![]()
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)