Розглянем пару фунт/долар на денному таймфреймі. Тут по свічному аналізу маємо дуже сильний паттерн Молот і деяке його відпрацювання. Можна прогнозувати про дальнійший ріст курсу.
aaaaaaaaaaaaa.png
Розглянем пару фунт/долар на денному таймфреймі. Тут по свічному аналізу маємо дуже сильний паттерн Молот і деяке його відпрацювання. Можна прогнозувати про дальнійший ріст курсу.
aaaaaaaaaaaaa.png
Востаннє редагувалось yuramerlin; 17-03-2015 в 07:13.
Структура корекції від падіння на данний час э досить неоднозначною, хоча і схожею на перший погляд на імпульс...
Проте, імпульс, на жаль, може виявитися подвійним зигзагом, - тому в мене зараз дуже багато сумнівів... але я все ж таки виставляю sell-limit по 5430 з можливістю робити доливки і переводити пози у беззбитковість...
MaKVell (13-02-2015)
Paratruper, Комашка... ти такі любиш.
Подвійний зиг як варінт - так, можливо. Але і лячно трішки. Бо може бути і так:
Тоді буде "ой"...
Для інвестицій та партнерства запрошую у мій ПАММ
bvn (13-02-2015),MaKVell (14-02-2015),yuramerlin (13-02-2015)
Востаннє редагувалось bvn; 13-02-2015 в 14:07.
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
MaKVell (14-02-2015),yuramerlin (13-02-2015)
Схоже даремно чекали шторму від штилю. Понеділок може бути ще більш лінивим. Веселі каруселі можливі у вівторок-середу. Хоч безпосереднього відношення до хвунтія вони і не мають, але на фоні епілептички єври, злісної єни і придурашеного долара (середа увечері) може бути весело.
Для інвестицій та партнерства запрошую у мій ПАММ
Знов ціна не дійшла до 5450...
Ордер скасував...
Від 5439 вниз э (ну, така на андроїді в мене "йе") імпульс... можливо, що це західнА хвиля... проте, цілком можливо, що цей імпульс э частиною "пакості" (плоскої корекції)
Сьогодні вийдуть новини по кабелю, і якщо буду в потрібний час в потрібному місці, можливо вдасться увійти в ринок...
Або на продаж на пробій імпульсу, або на закінченні корекції... (десь близько 1.54)
Але не відкидаю і варіант зростання ціни десь так в район 55-ї фігури... там теж буду шукати можливості для засолів...
MaKVell (17-02-2015),yuramerlin (17-02-2015)
Не продавав, бо вантажники ще й досі ніяк не зрозуміють, що помилились під'їздом, і продовжують тягти цей рояль нагору... але останній поверх вже близько...![]()
MaKVell (19-02-2015),yuramerlin (19-02-2015)
На декілька годин буду поза ринком, але про всяк випадок все ж виставлю sell-limit на 1.55... "стопів, поворотів не маэ", розмір позиції дозволяэ доливки... локи поки що не пларую...
Це лише думки, а не рекомендація...
Загалом, ситуація на денних фреймах поки що за подальше зростання ціни; проте тижневі графіки все ж оріэнтують нас на падіння...
Мені шкода, що не в змозі я зараз викладати скрін-шоти... Далі буде![]()
MaKVell (20-02-2015),yuramerlin (19-02-2015)
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)