Global variable toucher
Користуючись наборами власних скриптів для відкриття ордерів (bvnopen) я зіткнувся з наступною проблемою: виявляється, що глобальні змінні живуть в терміналі лише 4 тижні, а потім, якщо протягом цього часу не було звернень до глобальної змінної, вона видаляється без будь-яких повідомлень. Тому, якщо торгівля йде довгострокова і використання скриптів не часте, відбувається непомітне стирання налаштувань. Іноді це може призводити до досить неприємних ситуацій, як то відкриття угоди не тим лотом і т. п.
Тому я вирішив написати простенький індикатор, який би імітував звернення до вказаної глобальної змінної чи їх групи (можна задати маскою з "*" в кінці). А оскільки індикатор більш ніякої цінної дії не виконує, я також вирішив доповнити його функціоналом виводу деякої цікавої інформації. Якщо вам подобається індикатор і ви плануєте користуватись ним, можете написати нижче, яку ще інформацію хотілось би вивести у вікні.
Параметри індикатора:
GVarMask - маска імені чи групи імен глобальних змінних.
DepoInfo - виводити чи ні вікно з інформацією. Якщо цей параметр встановлено в true, на графіку з’являється біла кнопка, по якій можна клікнути, щоб розкрилося вікно з інформацією. Повторний клік по вікні, знову згортає його до розмірів кнопки.
Остання версія:
bvngvtoucher.zip