Торгова система
Всеш таки розповім про свою торгову систему ( якщо ії можливо так назвати).
Мабуть вона назівається Екватор абож скальпінг можливо бо я навіть не впевнений в її назві))! (ось таке лихо)
Краще розповім про неї. торгівля була в наступному при стабільному графіку на МТ (мається на увазі без великих стрибків у низ або верх)
я виставляв ордери на на СЕл або Бай ( на пониження пари або ж на її ріст) і ждав куди піде графік якщо ріст мене прибутку мене влаштовував то ордер закрива з прибутком. А той ордер який пішов в мінуси ждав коли графік розверниться і піде в прибуток тоді і закривав.
Інша система аналізував\проглядував графік за неділю\дві скажімо виявлял якось* абош інтуітивно абож переглядаючи новини та передбачував що якщо пара опустилася занадто вниз то цілком ймовірно що зараз вона почне зростати та виставляв ордер на бай і навпаки якщо графік був занадто верху і я передбачував що він повинен ось ось опуститісь в СЕл я ставив орден на сел. інколи виставляв тейк профіти які наприклад закривалися в ночі у день закривав сам якщо профіт мене влаштовував. Стоп лоси взагалі ніколи не ставив.
По торгівлі із депозиту у 150 доларів таким способом наторгував до 400 доларів. Злив стався томущо торгував на Інсті форекс а там брав бонусні і при великому мінусі спрацьовував мабуть (стоп аут) і орден зливався повністю!
Від себе якщо станете моїм гуру у форексі я навіть готовий удалите свої акаути в ДЦ та зареєструватися під фашою реф силкою. спс