Payoneer - система онлайн-платежів. Заснована у 2005 році. Дає можливість замовити передплачену карту Payoneer MasterCard® для он-лайн розрахунків. За допомогою карти Payoneer MasterCard® користувачі можуть отримувати гонорари, комісії та проводити платежі у стислі терміни. Карта Payoneer гарантує швидке, просте та недороге отримання грошей та здійснення платежів у більше ніж 200-х країнах світу.
Існує також можливість здійснювати перекази не місцеві банківські рахунки та електронні платіжні системи.
Для мене особисто зручно те, що три ДЦ, з якими я працюю, переводять платежі безпосередньо на карту Payoneer. Це - roboforex, forex4you, instaforex та деякі інші. Зарахування на балансовий рахунок проводять миттєво. При бажанні можна також миттєво зарахування гроші на карту (кілька хвилин). Або чекати кілька годин. Я завжди обирав кілька звили із комісією у сумі $4. Коли ж зараховувати на карту миттєво не треба - $2.
Ось скрін виплат:
Думаю, різниця у часових поясах усім зрозуміла, зарахування миттєве, іду грабувати банкомат
Детальніше про ціни, комісії та банкомати із нормальними коштами в інших постах.