Немає чіткого однозначного варіанту розвитку сюжету. Можливо - так:
![]()
Немає чіткого однозначного варіанту розвитку сюжету. Можливо - так:
![]()
Востаннє редагувалось yuramerlin; 14-03-2015 в 12:12.
Для інвестицій та партнерства запрошую у мій ПАММ
MaKVell (13-03-2015)
Можливо незабаром корекція...
![]()
MaKVell (13-03-2015),yuramerlin (13-03-2015)
Поки сигнальної лінії салатового кольору (рівень екстремуму попереднього імпульсу) не пробили, переспективи походу вниз є сумнівними.
![]()
ivg (14-03-2015)
Маємо два розворотних паттерна! Прогноз на північ. Поки кинув лише відкладені ордера.
![]()
Востаннє редагувалось yuramerlin; 05-06-2015 в 09:29.
bgt, про який тайм фрейм йдеться?
bvn (05-06-2015)
Складається таке враження, що розвивається діагональ. Буду шукати варіанти продажу. Сигнали тут будуть озвучені, якщо знайду час.
Але лонги на мій погляд краще планувати біля 1000. Причому купити і забути про рахунок на деякий час. Можливо - кілька років. Або за можливістю довідкривати ордери у бік росту.
Востаннє редагувалось yuramerlin; 05-06-2015 в 21:46.
ivg (08-06-2015)
Золото підійшло до нижнього рівня і показало свічковий паттерн молот на денному графіку. Це може говорити про початок руху вгору. Почекати треба лише підтверження паттерну, тим більше тіло свічки медвеже.
По золоту маємо графічну фігуру чашка на денному ТФ. Також по свічному аналізу маємо патерн сковорідка, все це говорить, що потрібно шукати точки входу на північ.
8.png
Востаннє редагувалось yuramerlin; 03-08-2015 в 21:31. Причина: картинка
Щось я її не бачу... може якось позначите її на графіку?
PS: Про існування такого патерну, як "сковорідка" взагалі вперше чую
Буду вдячний, якщо розкриєте секрет цього чудодійного патерну в розділі: Торговельні системи
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
yuramerlin (03-08-2015)
На одному форумі був гумористичний конкурс. Суть - трейдер викладає нову фігуру технічного аналізу, що йому приверзлася. Описує правила торгівлі. Переможця визначають кількістю лайків. Призовий фонд - $10 (справжніх).
bgt, якщо вас запитати куди саме "на північ" і коли це станеться, і що ви будете робити, якщо інструмент візьме та й не піде на північ? Де буде різати сигнали своєї "сковорідки"? На мій погляд, до осені щонайменше тиск униз на інструмент триватиме.
![]()
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)