Результати з 1 по 3 із 3

Тема: Оновити офлайн графік без WinAPI

  1. #1
    Адміністратор Аватар bvn
    Створено
    липень 2014
    Місце
    Полтава, Україна
    Дописи
    2,709
    Подякував
    1,672
    1,365 Подяк в 770 Дописах

    Оновити офлайн графік без WinAPI

    Виникла така задача. Людина хоче продавати на маркеті індикатор, що генерує певний офлайн графік, але там заборонено використання в радниках DLL-функцій. Тому всім відомий спосіб з PostMessageA(hwnd,WM_COMMAND,33324,0); не канає. Функції ChartRedraw(hwnd) та WindowRedraw() також нічим не можуть зарадити. Може будуть якісь іще пропозиції?
    Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
    Зараз я торгую тут: FXOpen Мій ПАММ-рахунок чекає на Ваші інвестиції: DTWT
    Цитувати Цитувати

  2. #2
    Зацікавлений Аватар eevviill
    Створено
    березень 2015
    Дописи
    39
    Подякував
    52
    18 Подяк в 10 Дописах
    Quote Написав bvn Перегляд Допису
    Виникла така задача. Людина хоче продавати на маркеті індикатор, що генерує певний офлайн графік, але там заборонено використання в радниках DLL-функцій. Тому всім відомий спосіб з PostMessageA(hwnd,WM_COMMAND,33324,0); не канає. Функції ChartRedraw(hwnd) та WindowRedraw() також нічим не можуть зарадити. Може будуть якісь іще пропозиції?
    Ну так в чому проблема? В мене вон індикатор тіковий генерує офлайн графік. А насправді офлайн графік є онлайном. І оновлюється якшо історія поновлюється в файлі звідки індикатор бере данні.
    Цитувати Цитувати

  3. #3
    Адміністратор Аватар bvn
    Створено
    липень 2014
    Місце
    Полтава, Україна
    Дописи
    2,709
    Подякував
    1,672
    1,365 Подяк в 770 Дописах
    Автор Теми

    Quote Написав eevviill Перегляд Допису
    А насправді офлайн графік є онлайном. І оновлюється якшо історія поновлюється в файлі звідки індикатор бере данні.
    Ні, сам він не оновлюється. Можливо, як нова свічка з’являється, не відслідковував цей момент, але коли змінюється остання - то на оффлайновому графіку нічого не змінюється, якщо не пнути отією функцією PostMessageA(...)
    Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
    Зараз я торгую тут: FXOpen Мій ПАММ-рахунок чекає на Ваші інвестиції: DTWT
    Цитувати Цитувати

Інформація про Тему

Users Browsing this Thread

Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)

Права у Розділі

  • Ви не можете створювати нові теми
  • Ви не можете писати відповіді
  • Ви не можете робити вкладення
  • Ви не можете правити ваші дописи
  •