Пропоную в цій темі провести голосування серед дописувачів данного форуму фкий ДЦ форекса кращий з тих брокерів які є в наших темах!.
WELTRADE-www.weltrade.com.ua
XM - xm.com
MTrading - www.mtrading.ua
AdmiralMarkets (Ukraine) - admiralmarkets.com.ua
Укргазбанк - forex.ukrgasbank.com
RoboForex - www.roboforex.ua
Alpari - alpari.ru
FXstart-www.forexstart.org
InstaForex - instaforex.com
Forex4you - forex4you.org
Пропоную в цій темі провести голосування серед дописувачів данного форуму фкий ДЦ форекса кращий з тих брокерів які є в наших темах!.
Помилка у назві теми треба "брокерів", на мій погляд.
Перед тим, як писати на форумі, ознайомтесь з Правилами форуму.
Підкажіть, будь ласка. Шукаю українського брокера, але у мене дуже багато вимог.
- український
- торгівля на центовому рахунку
- доступність таких інструментів, як індекс долару, USD/RUB, нафта
- відсутність штрафів за неактивність рахунку (я можу по пів-року, чи рік не відкривати термінал та не торгувати)
Наразі я користуюсь послугами Робофорексу - дуже позитивний досвід роботи, але дуже мало інструментів.
Доречі, я знаю, що можно відкрити демо-рахунок на тій-же Інсті, та малювати графики там. Але мені ліньки, я хотів-би торгувати та малювати в одному термінали, якщо є така можливість =)
DobrijZmej,
- Єдий ДЦ із мені відомих, який позиціонує себе специфічно українською компанією є "Форекс Україна".
- Центового рахунку, якщо я правильно зрозумів немає.
- Індекс долара присутній. Індекс євро - бонусом.
- Нафти та дерев'яного - немає.
- Як штрафують неактивні рахунки мені невідомо.
Жодних адекватних відгуків не зустрічав. Раніше (більше року тому) із колегами задавались питанням пошуку суто українських компаній. Не знайшли, або дуже погано шукали. Інша справа - два українських банки, які володіють ліцензією на здійснення арбітражних операцій. Але вони теж не відповідають вашим додатковим умовам.
Для інвестицій та партнерства запрошую у мій ПАММ
bvn (30-08-2015),DobrijZmej (30-08-2015),Max (01-09-2017)
Так, в Україні з брокерми, щось дуже негарно... Серед кухонних ДЦ, що зародилися в Україні аж два, і обидва відзначилися скамом...
DobrijZmej (30-08-2015),yuramerlin (30-08-2015)
Який брокер кращий тут тяжко сказати, я бі краще написав який брокер самий поганий.
Відкривайте нову тему по поганих брокерах, це буде більш важливо. Цих брокерів треба тут відмітити обовязково!
А от є цілий розділ про компанії, що під питанням http://forexforum.com.ua/forumdisplay.php?f=46 хіба це не обговорення поганих брокерів?
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)