Призовий фонд: $100
Багато з користувачів вже рік з нашим форумом, хтось трохи більше, хтось трохи менше, але, ми вважаємо, вже пройшло достатньо часу, щоб скласти про нього певне враження. Учасникам конкурсу пропонується розповісти про свої враження від нашого форуму на власному блозі чи в соціальній мережі. Це може бути особистий блог або якийсь відомий сервіс блогів чи навіть система блогів на іншому форумі, також до участі допускаються будь-які соціальні мережі (facebook, ВКонтакте, Однокласники та інші). В своєму дописі користувачам пропонується дати коротеньку відповідь на такі запитання: "Що дав Вам форум за той час, що Ви провели на ньому?", "Чим цікавим він відрізняється від інших форумів?", "Що Ви очікували від форуму, але доки що він Вам цього не дав?", "Чого Ви ще очікуєте від форуму у наступному році?"
Умови конкурсу наступні:
1. Ресурс, на якому буде розміщена Ваша робота, повинен бути відкритим (якщо це соцмережа, допис повинен бути доступним не тільки для друзів, а для всіх).
2. В роботі можна використовувати українську або російську мову, але в тексті необхідно акцентувати, що на форумі спілкування ведеться виключно українською мовою.
3. В дописі повинно бути принаймні одне активне посилання на наш форум, можна використовувати реферальне посилання.
4. В якості заявки на участь Вам необхідно розмістити неактивне посилання на Ваш допис в цій темі (див. як зробити неактивне посилання тут).
5. Кількість робіт від одного учасника необмежена, але призове місце може зайняти лише одна з них.
Збір заявок на участь у конкурсі проходитиме до 31 грудня включно. Оцінку робіт проводитиме адміністрація форуму, враховуючи опитування користувачів, яке йтиме з 1 по 7 січня. Призовий фонд буде розподілений між кількома кращими роботами. В залежності від загальної кількості та якості конкурсних робіт він може бути як збільшений, так і зменшений (якщо учасників буде менше 10).
Учасники конкурсу та їхні роботи
bgt
http://www.binaryclub.ru/post35521.html#p35521
1
Думаю что перед тем как начинать торговлю то стоит хотя бы почитать форумы по трейдингу. Даже торговли БО требуется навыки и для начала это конечно же теоретические. Для тех новичков, которые плохо знают русский язык, например для жителей Украины молодого поколения, они могут зайти на новый украинский форекс форум
http://forexforum.com.ua/forum.php. Там получить общую информацию по трейдингу и также что-то заработать на кошелек ВМ. Также периодически там проводятся конкурсы с призами как бонусными и также реальными деньгами. Конечно ожидаются новые интересные конкурсы и соответственно новые темы и материалы в доступной форме. Вот мой племянник слабо владеет русским и потому ему этот форум больше подошел бы. В общем сначала нужно обучаться, а лишь потом можно будет заработать.
https://vk.com/id339384458
2
Український форекс форум
forexforum.com.ua
Незалежний форум про форекс та інвестиції для трейдерів, інвесторів, новачків з України. Щоденна аналітика, конкурси, відгуки, матеріали для освоєння торгівлі, інвестування. Обговорення торговихпроцесів.
Постійні конкурси для форумчан.
Варто заглянути. Сам за цей рік зміг виграти конкурси декілька разів. Також є тема по бездепозитним бонусам. Почніть торгівлю без своїх коштів. Тема постійно поновлюється все новими бонусами.
Є можливість викладати свої статті по трейдингу і отмати за них оплату.
Обговорення тільки на українській мові!
Слава Україні!
FANTOM
https://www.facebook.com/yury.zvarich/posts/647098845432075
http://vkrugudruzei.ru/x/blog/73354a4b6a2b42f5827a4bbfd09e97da
https://vk.com/wall161143283_63
Це практично одна робота, розповсюджена за трьома адресами.
3
Здравствуйте уважаемые пользователи этой сети, многие часто задаются вопросом заработка в интернете, но когда что-то находят то часто сомневаются из-за того что этот ресурс иностранного происхождения, так вот, в честь годовщины совсем молодого Украинского Форекс Форума посвященному заработку в сфере ФОРЕКС, приглашаю посетить этот форум.
Тут можно просто общаясь изучить азы торговли на валютном рынке.
Также здесь проводятся конкурсы без вложений с реальными денежными призами, которые можно сразу вывести на WebMoney.
Общение происходит исключительно на родном украинском языке, что очень удобно для украинских пользователей.
Мне он дал уверенность в том, что зарабатывать можно и на родной Украине, а не где-то за «Бугром» и больше шансов, что я получу свой заработок.
Хотелось бы увидеть на этом Форуме больше своих украинских друзей,
так что заходите, изучайте и делитесь ссылкой со своими друзьями.
https://vk.com/wall161143283
https://www.facebook.com/yury.zvarich/posts/650625551746071
Це також одна робота.
4
Всім привіт, недавно я знайшов дуже цікавий Український Форекс форум, до якого я вже встиг добре прив'язатися , хоча він зовсім молодий нещодавно йому виповнилося 1 рік.
На ньому я знайшов для себе багато корисного у сфері торгівлі на валютному ринку і спілкування між колегами-однодумцями. Форум цей повністю український і спілкування відбувається виключно рідною, Українською мовою, це я вважаю дуже корисним для Українських користувачів і підтримки наших Українських інтернет-ресурсів.
Відрізняється він тим, що тут проводяться конкурси в яких можна заробити реальні гроші які будуть перераховані на ЕПС , або інший рахунок. Тут багато друзів, у яких можна навчитися заробітку в цій сфері, а особливо мені подобаєтьсяспілкуватися на своїй рідній мові, так як на ресурсах іноземного походження з приводу спілкування є деякі труднощі, якщо не володіти іноземною мовою.
Так що підтримайте наш Український Форекс, діліться посиланням із друзями, відвідайте форум і я допоможу вам розібратися у важких ситуаціях.
Спасибі і удачі всім!
Afdaser
http://www.for-ex.in.ua/uk/forexforum-com-ua-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D1%84%D0%BE/
5
Здоровенькі були!
Сьогодні б хотів розповісти про українізацію взагалі. Через те що по суті всі форуми, тематичні сайти, і все інше було створено в першу чергу на російській мові, і в основному на території Росії то вони в здебільшого і захопили ринок, і весь СНД простір і панують там і до тепер, я не кажу що це погано, якби свого часу це б не було зроблено то ми б не мали взагалі нічого. Але останнім часом до українців доходить що хочеться мати і щось своє, рідне, і формувати свою спільноту, і ці ідеї підтримуються, для прикладу небезвідомий hutrom.com сайт підтримки всього українського і одночасно торент трекер. Він став настільки успішним і популярним що про нього мабуть знає кожен сучасний українець, на даний момент на ньому зареєстровано 736905 користувачів, непогано правда? А через популярність, та підтримку спільноти за цей час було українізовано безліч книжок, ігор, постерів, аніме, серіалів та фільмів, навіть я свого часу займався українізацією та допомагав перекладати дещо, бо розумів наскільки це важливо. Зараз цей проект підтримує всі українські проекти, та має можливість за допомогою краудфандингу перекладати фільми які оберуть користувачі шляхом голосування, та багато інших потрібних та корисних речей. Як бачимо це важливо.
Ну а тепер повернемось безпосередньо до форуму Forexforum.com.ua. Як вже зрозуміло це форум присвячений форексу, він відносно новий але там вже зроблено як на мене дуже багато роботи, форум заповнений важливою інформацією про брокерів, торгівельні с-ми, ПАММ рахунки, Банки та платжіні с-ми, постійно відбуваються конкурси, акції, та багато чого іншого, також на форумі можна легко знайти інформацію новачкам про торгівлю, на форумі ведеться постійно аналітика основних валютних пар, і коливань ринку, та прогнозів. Серед користувачів форуму можна зустріти як і цікавих людей, аналітиків, інвесторів, так і професійних трейдерів, з дуже хорошими результатами, та статистикою, які впевнений не відмовляться вам допомогти, або пояснити дещо, якщо ви їх попросите. На цей форум цікаво та приємно заходити і читати нові дописи, ділитись новинами, та допомагати іншим, я впевнений цей форум необхідний для української спільноти, і він набере не меншу популярність в своїй тематиці ніж торент трекер Hutrom, і з часом можливо ми так само ми побачимо книжки, фільми, тренінги, та важливі статті перекладені на українську цією спільнотою. А щоб цей час швидше настав, я рекомендую вам, зареєструватись на форумі, та разом з нами вести активну на ньому діяльність!
http://www.for-ex.in.ua/ru/forexforum-com-ua-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D1%84%D0%BE%D1%80/
6
Здраствуйте!
Сегодня хотел рассказать об украинизации вообще. Изза того что по сути все форумы, тематические сайты, и все остальное было создано в первую очередь на русском языке, и в основном на территории России то они в основном и захватили рынок, и все СНГ пространство и керуют там и до сих пор, я не говорю что это плохо, если бы в свое время это бы не было сделано то мы бы не имели вообще ничего. Но в последнее время до украинцев доходит что хочется иметь и что-то свое, родное, и формировать свое сообщество, и эти идеи поддерживаются, например небезызвестный hutrom.com сайт поддержки всего украинского и одновременно торрент трекер. Он стал настолько успешным и популярным что про него пожалуй знает каждый современный украинец, на данный момент на нем зарегистрировано 736 905 пользователей, неплохо правда? А из-за популярности и поддержки сообщества за это время было украинизировано множество книг, игр, постеров, аниме, сериалов и фильмов, даже я в свое время занимался украинизацией и помогал переводить кое что, понимая насколько это важно. Сейчас этот проект поддерживает все украинские проекты, и имеет возможность с помощью краудфандинга переводить фильмы которые выберут пользователи путем голосования, и много других нужных и полезных вещей. Как видим это важно.
Ну а теперь вернемся непосредственно к форуму Forexforum.com.ua. Как уже понятно это форум посвящен форексу, он относительно новый но там уже сделано по-моему очень много работы, форум заполнен важной информацией о брокерах, торговых системах, ПАММсчетах, Банках и платежных систем,постоянно проходят конкурсы, акции, и многое другое, а также на форуме можно легко найти информацию новичкам о торговле,на форуме ведется постоянно аналитика основных валютных пар, и колебаний рынка, и прогнозов. Среди пользователей форума можно встретить как и интересных людей, аналитиков, так и профессиональных инвесторов, трейдеров,с очень хорошими результатами, и статистикой, которые уверен не откажутся вам помочь, или объяснить что-то, если вы их попросите. На этот форум интересно и приятно заходить и читать новые сообщения, делиться новостями, и помогать другим, я уверен этот форум необходим для украинского общества, и он наберет не меньшую популярность в своей тематике чем торрент трекер Hutrom, и со временем возможно мы так же мы увидим книги, фильмы, тренинги и важные статьи переведены на украинский этой сообществом. А чтобы это время быстрее наступило, я рекомендую вам, зарегистрироваться на форуме, и вместе с нами вести активную на нем деятельность!