Моя пропозиція підійде інвесторам початківцям, які тільки розпочинають знайомство з ринком FOREX і мають часові обмеження. Про робота: Працює виключно на двох валютних парах: EUR/USD на інтервалах H1, M30. GBP/USD інтервал Н1. Робот відкриває близько 2 позиції на день на одному інтервалі. Загалом максимально 6 позицій на день. Дохідність робота – це приблизно 75-80% . Робот створений для торгової платформи – MetaTrader 4!!!! Моя пропозиція, а швидше співпраця з вами, буде базуватись наступним чином: Після купівлі отримаєте від мене робота, якого потрібно підключити до платформи MT4. Потім ви вводите отримані від мене налаштування для конкретної валютвої пари і інтервалу. Впродовж 3 місяців з моменту купівлі – я буду висилати додаткову оптималізацію на пошту до вас. Якщо після 3 місяців робот буде відповідати вашим вимогам – місячна оплата оптималізації буде 25% базової ціни – тобто 600грн. Для тих, хто зацікавився – я також можу вислати оптимізацію для інтервалів М5 та М15 валютної пари EUR/USD – звичайно безкоштовно.Після купівлі я допоможу встановити та налаштувати робота для прибуткової торгівлі, інструкція для інсталяції буде вислана на пошту в форматі PDF. Якщо хтось з вас є початківцем я допоможу вам вибрати відповідного брокера, встановити робота як належить. Щодо брокера – запропоную оптимальний варіант, але вибір завжди за вами.