Мій досвід в брокерському бізнесі на ринку форекс перевищує 8 років, за які я встиг отримати досвід в комерційних блоках 2 великих брокерів.
Більше 6 років я вивчаю і торгую на валютному ринку, в рамках чого пройшов еволюцію від новачка до досить досвідченого трейдера. За цей час були злети і падіння, успіхи і грубі помилки. Основний висновок - в моєму випадку ручний трейдинг не дозволяє забезпечувати стабільний дохід в довгостроковій перспективі.
*
Більше 2 років я досліджую АТС різних напрямків, адаптував і оптимізував досить багато експертів. Одним з найуспішніших результатів даної діяльності
є радник, який працює на даному рахунку.
Відразу скажу, що в його основі досить відомий сітковий принцип
із застосуванням стратегії Мартингейла. З 20 можливих валютних пар мною були відібрані 7 пар, на яких працює радник на даному рахунку. Основний критерій відбору - стабільна робота на тривалому проміжку без серйозних просадок. Була проведена досить об'ємна робота по оптимізації параметрів радника.
*
Планований дохід в місяць - 4-5%. Очікувана просадка
не повинна перевищити 20-25% при негативному сценарії. При самому негативному сценарії, якщо по всіх парах рахунок піде в мінус (що практично нереально, тому що одночасна торгівля по всім парам не траплялася на протязі 2 років),
максимальна просадка складе 65-70%.
У будь-якому випадку, кожен інвестор повинен усвідомлювати, що торгівля на ринку форекс пов'язана з підвищеним рівнем ризику.