Пропоную в цій темі обговорювати таке захоплююче хоббі як рибалка.
Де відпочиваєте, як саме ловите рибу, якій саме рибі відаєте перевагу, на які оснастки та якими способома?
Також викладайте фото та відео своїх профеїв.
![]()
Пропоную в цій темі обговорювати таке захоплююче хоббі як рибалка.
Де відпочиваєте, як саме ловите рибу, якій саме рибі відаєте перевагу, на які оснастки та якими способома?
Також викладайте фото та відео своїх профеїв.
![]()
мене цікавить інше.
хто де купує спорядження? може є такі хто замовляв з інтернету (з китаю). То може б порадили щось.
Блог інвестування, торгівлі та переживань. Більше не пишу про Privatefx!
Я замовляю книги з інтернету. Також снасті та інше спорядження з Китаю. Там і дешево і більший вибір.
Хочете 70$ на Ваш форекс-рахунок вже після реєстрації ? Пишіть в ПП.
Блог інвестування, торгівлі та переживань. Більше не пишу про Privatefx!
в далекому дитинстві)) спорядження було стара дідова ліска ржавий крючок та бамбукове вудлище)) і риба тоді клювала кілограмами)). Хто хотів рибачити уже давно придбав собі спорядження та час від часу його доповнює або замінює. Я от наприклад недавно придбав Італьянську оснастку сбілуріно або бомбарда на неї іще говорят. Зараз її освоюю, бо ті всі фідери та вбивці карася надоїли своїми постійними зацепами. ))
Купляв китайські вудки кілька років тому на аліекспрес. На малюнку були такі круті, а прийшли дитячі маленькі телескопки. Зараз ними ловлю малих карасів. Прикольно, коли клює карась на лодьону, а та вудка в три погибелі згинається і таке враження, що тягну велетенську рибину![]()
yuramerlin (18-06-2016),Атол (18-06-2016)
гляньте не погане видео про ловлю чехоні на сбирулино/бомбарду.
Завтра на Дніпрі випробую свою нову оснастку бомбарду яку я придбав недавно))
Недавно їздили зі знайомим під Камінськ рядом с. Аули на платний ставок. Ставок дуже гарний кругом ставка висажені кримські сосни. Є місця як і для рибалки так і для відпочинку як туриста.
За 5 часів наловили на "вбивцю толстолоба" 25 кг толстолобів і це лише 5! рибин)) 4 штуки зійшло, поламавши двух японських крючків. З двух рибин ікри було лише 4,200 кг. Таку рибину під 5-7 кг як тянеш це не забуваєме задоволення, риба дуже сильна виважуеш її хвилин 5-6. В ставку було багато іншої риби тойже карп, але за іншу рибу потрібно було доплачувати абож випускати тому зосередились на толстолобі, там вона як сорна риба считається.
Зараз 1 відвідувачів переглядають цю тему. (0 користувачів і 1 гостей)