Номер рахунку: 558616
Статус: Відкритий
Початковий капітал керуючого: 10000.00 USD
Поточний капітал керуючого: 4825616.09 USD
Сума в управлінні: 23461421.63 USD
Відносна просадка: 40.19%
Максимальна просадка: 2.12%
Очікувана річна дохідність: 236.85%
Дата відкриття оферти: 29.11.2013 16:29
Дата інсталяційного ролловер: 30.11.2013 10:00
Інші рахунки: НЕМАЄ
ДЕТАЛІ ОФЕРТИ№: 8034
Торговий період, тижнів: 2 Часовий проміжок, протягом якого Керуючий здійснює торговельні операції з метою отримання прибутку, і по закінченні якого виробляються розподіл і виплата прибутку учасникам ПАММ-рахунки. Виведення коштів з ПАММ-рахунку раніше цього періоду буде здійснюватися зі штрафом.
Умовно-періодичний ПАММ-рахунок: Немає Умовно-періодичний ПАММ-рахунок
Винагороду: 30 % Відсоток від доходу ПАММ-рахунку, який буде зарахований Керуючому.
Комісія: 50 % % Коштів не доступних до дострокового виведення (до закінчення торгового періоду). Якщо поле не порожнє поле "Відповідальність" ігнорується.
Відповідальність: 0 % Обов'язок Керуючого за рахунок особистого капіталу компенсувати Інвестору відсоток збитку за инвесторскому рахунку вказаний у пропозиції Управителя.
Мінімальна сума і залишок: 100.00 USD Мінімальна сума, необхідна для прийняття оферти і вступу в ПАММ. Вона ж мінімальний залишок на Инвесторском рахунку.
Стопаут по КУ: Немає Закриття ПАММ при досягненні капіталу Керуючого мінімального значення (500 USD)
Винагорода агента: 1 % Винагорода агенту за залучення Інвестора в цей ПАММ-рахунок.
Винагорода агента з прибутку: 1 % Винагорода агенту з прибутку Інвестора даного ПАММ-рахунки.
Доплата агентських при позитивному КУ: Так Доплата агентської винагороди при виході КУ з мінуса
Рівень звітності: Оффлайн Оффлайн - відображення інформації по закритим Керуючим операціях.
Онлайн - додаткове відображення відкритих угод на ПАММ-рахунку для активних інвесторів.
Спосіб зв'язку з керуючим: форум компании FT
Опис торгової стратегії: консервативна торгівля
Маніменеджмент: Ліміт втрат на угоду - до 12%. По торговим періодами раніше не торгував, але вважаю, що при ТП два тижні в один ТП можу втратити не більше 25%. Якщо на ринку відбувається і я втрачаю впевненість у розумінні ситуації - торгівля припиняється.
Інформація про керуючого: 32 роки
ПОБЕДИТЕЛЬ КОНКУРСА - МИЛЛИОН В УМЕЛЫЕ РУКИ -2!!!
До конкурсу, торгуючи в іншого брокера, двічі подвоював рахунок, суми були до 20К, термін подвоєння 8-12 місяців. Максимальний збиток, який якось довелося зафіксувати - 30%. Як керував також инвесторским рахунком (не ПАММ, а ДУ). Результат не вразив - власник рахунку втручався в торгівлю, був отриманий збиток у 18%, я його відбив, отримавши пару відсотків прибутку, після чого з моєї ініціативи співпраця була припинена.
буду показувати результат тут, торгуючи поки, судячи по сумі в управлінні, практично на свої Думаю, при наявності результату всі мої плани реальні.
Опис стратегії: Торгувати буду від рівнів, які визначаються відповідно до розробленої мною методикою.
Торгівля буде не така агресивна, як в конкурсі, але інвестор буде заробляти більше, ніж у визнаних тут кращими рахунках за рахунок того, що я беру собі тільки 30% прибутку. Таким чином, я розраховую скласти гідну конкуренцію топовим рахунками, не вдаючись до зайвих ризиків. І ще - до досягнення суми на рахунку в 1 млн. КУ не виводжу, далі виводжу тільки прибуток.